Om Os

All Phone Fix har efterhånden eksisteret i mange år. Det hele startede som et hobbyprojekt i et dunkelt kælderlokale, og nu har All Phone Fix adresse på Ordrupvej 70A i Charlottenlund.

Vi følger med den rivende elektroniske udvikling der med garanti er kommet for at blive, og vi har fingeren på pulsen hvad angår smartphone-verdenen og mere til.

All Phone Fix er en innovativ virksomhed, der ikke er bange for at sætte nye projekter i søen og være nytænkende.

Vi tilbyder dig alle former for hjemmeelektronik, tilbehør til mobiltelefoner, computer, tv-spil, surfplader, laptops, hukommelseskort og meget mere. Vores sortiment af varer øges stødt hele tiden.

Vi er kendt for at leverer vores varer til meget lave priser og her skal det nævnes, at vi IKKE går på kompromis med kvaliteten.

Nu tænker du måske, hvordan kan vi holde så lave priser og samtidig opretholde den bedste kvalitet.

Det er flere grunde hertil. Vi er vores egen importør og køber ind i store mængder til den laveste pris indenfor EU, Asien og Sverige. Vores store direkte indkøb fra fabrikkerne og de største grossister inden for fx. EU, gør det muligt for os at presse prisen helt i bund.

Vi er desuden i besiddelse af vores eget store varelager og undgår en del logostikarbejde, som er meget ressourcekrævende.

Vi kan derfor prale af, at vi udbyder mobiltilbehør til smartphones og meget mere til Danmarks bedste priser….og hvad er en smartphone mobil uden tilbehør…

Vigtige værdier hos All Phone Fix er, at du som kunde er tilfreds og føler at du har gjort en god handel, velvidende at prisen er den bedste, uden at det går ud over kvaliteten.

Det er vigtigt for os, at vi har tilfredse kunder og vi har kunder der vender tilbage, da det er dem, der er med til at drive os fremad.

Vi er klar over at lave priser og hurtige leverancer og en god kundesupport, er en vigtig faktor for at få succes.

Hos  All Phone Fix har en bred vifte af ekspertviden og en forståelse af, at hver enkel medspiller er vigtig for helheden herunder kundeservice og kundetilfredshed…dette giver pote i form af at kunne skabe vækst og succes.

Derfor – er alt nemt on-line og ligetil her hos os, lige fra bestilling og betaling til levering – alt klares fra vores side.

Vi tager altid imod tips og gode forslag eller ønsker til nye produkter etc…og vi er gode til at lytte.

Alle mærker og alle modeller

Vi reparerer din mobiltelefon hurtigt!

30 dages garanti på alle reparationer

Afhentning og leveringsservice

0

Happy Customers

0

Mobile Repaired

0

Tablets Repaired

0

Years of Experience

Experienced Staff

Our experts have been featured in press numerous times.

John Eric

Founder & CEO
Lorem ipsum curabitur quis enim nunc, nec enim nunc posuere velit per torquent.

Megan Barry

Service Engineer
Donec class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra.

Philip Johnson

Service Manager
Cum penatibus et magnis quis enim nunc massa, nec enim nunc posuere velit.

Vanessa Davis

Support Ninja
Lorem ipsum per inceptos himenaeos. Curabitur quis enim nunc, nec posuere velit.

What our clients say about our services